mainostoimisto lapissa

aitoa

sisältöä

Tarvitsetko näkyvyyttä omalle tuotteellesi tai palvelullesi?
Autamme sinua! Tuotamme aitoja tarinoita, valokuvia,  videoita, blogeja ja
www-sivuja täynnä hyvää sisältöä. Astu peremmälle…

palvelumme

Aivoimuus, läpinäkyvyys ja asiakaslähtöisyys markkinoinnissa aina tuottavat tuloksia! Hyvä viestintä vaatii kuitenkin työtä ja suunnittelua. Mutta ei hätää! Olet oikeassa paikassa. Katso palvelumme ja ota yhteyttä!

Valokuvaus

Päivittäiset somekuvat kannattaa ottaa vaikka omalla kännykällä. Mutta kun tarvitset astetta paremmat kuvat – ota yhteyttä!

videotuotanto

Hallitsemme videotuotannon kaikkia vaiheita, käsikirjoittamisesta ja suunnittelusta kuvaukseen, editointiin ja näkyvyyteen verkossa.

j

TARINAT

 Miten tavoitat asiakasta netissä? Miten vangitset hänen huomion? Kertomalla aitoja tarinoita yrityksestäsi ja brändistäsi. Autamme tässä!

näkyvyys

Tarjoamme tehokasta näkyvyyttä matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan yrityksille suosittujen somekanavojemme ja painetun lehdemme kautta.

some-strategia

Milloin viimeksi yrityksesi on päivittänyt somestrategianne? Onko sitä koskaan luotu? Aloita nyt. Me autamme!

Www-suunnittelu

Www-saitti on muuta kuin koodia. Se on kuin tyhjä talo joka kaipaa asukkaita – säännöllisesti päivittyvää sisältöä ja postauksia.  

Rovaniemi – Joulupukin kotikaupunki. Brändäys palvelut Lappi.

mikä on yrityksesi tärkein sanoma?

Jos pystyisit kertomaan asiakkaallesi vain yhden, tärkeän asian yrityksestäi, mikä se olisi? Tuleeko vastaus mielen viidessä sekunnissa?

Jos et tule, markkinointistrategiasi ehkä tarvitsee terävöintiä. Yrityksesi viestinnän pääasiat täytyy olla hallussa kaikilla ketkä osallistuvat sen markkinointiin. Mitkä ne ovat? Suunnitellaan yhdessä!

Videofirma Rovaniemi & Lappi: tuotanto ja kuvaus tuntureissa. All About Lapland.

Kuva ja video

Kuvaa ja videota kannattaa tuottaa kaikilla mahdollisilla laitteilla. Päivittäinen some-näkyvyys onnistuu nykyään tavallisilla kännyköillä. Tee lyhyt videoklippi, omilla sanoilla ja teksteillä varustettuna. Joka päivä! Ta keskustele yleisösi kanssa livevideolla. Se voi tuntua alkuun hieman pelottavalta, mutta sitten voit jopa alkaa nauttimaan siitä!

Silloin kun tarvitset ammattimaista kuva- ja videotuotantoa, olemme täällä sinua varten. Tuotamme korkealaatuisia kuvia ja videoita meidän asiakkaille, ja jaamme niitä myös meidän suosituissa somekanavoissa. Hallitsemme videotuotannon kaikkia vaiheita, käsikirjoittamisesta ja suunnittelusta kuvaukseen ja editointiin. 

Video on tärkein sisällön muoto. Yleensä, se on myös vangitsevin. Ja hyviä videoita ei ole myös koskaan liikaa! Mutta hyvä video tarvitsee myös sielua – hyvän idean, mielenkiintoisen käsikirjoituksen tai muuta joka pitää katsojan vangittuna ruutuun pidempään kuin kolme sekuntia!

some-strategia

Video palvelu Rovaniemi Lappi Suomi All About Lapland.

Kuka vastaa somesta teidän yrityksessä? Markkinointi-ihminen, kausi-työntekijä vai veljenpoikasi? Milloin viimeksi postasit yrityksesi somessa itse? Tai puhuit yrityksesi puolesta somekanavoissa? Viime viikolla, viime vuonna…vai oletko koskaan?

Paikka eetterissä on aina auki sinulle. Sinä voit olla yrityksesi salainen ase, sen näkyvyyden kärkihahmo. Ja mikäli et silti näe itseasi “somelavalla”, löydä paras tapa yrityksellesi ottaa somekanavat haltuun meidän kanssa!

 

referenssit

Katso millaisia huippujuttuja olemme tehneet viime aikoina!

Lapin Sotilassoittokunta – Lapland Imagery. Video ja valokuvaukset Lapissa Nuorgamissa.
Valokuvaus palvelut. Revontulien kuvaukset Lappi. Alexander. Kuznetsov.

koulutukset

Miten pääset rakentamaan brändiäsi somessa ja netissä? Kuinka saat viestisi kuuluviin? Mitkä somekanavat ovat tällä hetkellä suosiossa, ja miten pääset valloittamaan niitä?…Joskus voi olla vaikeaa ottaa selvää.

Jotkut meistä myös luulevat ettei esiintyminen somessa ole heitä varten. Näin luulin minäkin…kunnes aloitin viikottaisten livevideoiden julkaisun. Nykyään, piden livevideoita hauskimpana ja tehokkaampana sisällönmuotona.

Kukaan meistä ei ole seppä syntyessään. Onneksi, aina voi oppia uusia asioita! Ja muuttaa omaa asennetta liittyen someen ja online-markkinointiin!

Järjestämme kaikenlaisia koulutuksia joiden aiheina ovat somestrategia, sisällöntuotanto, sisällön tuottamisen välineet ja -vinkit, e-commerce, markkinointi, ja muut.

Ota yhteyttä!

some

strategia

Joulupukki Rovaniemi. Aidot tarinat, brändi- ja strategiapalvelut.

tutustutaan!

Kerro itsestäsi ja aseta meille uusi haaste!

4 + 15 =